Agu GO Regenkleding


Deel het met uw vrienden!

 

Nieuw in ons assortiment


Agu GO Regenkleding

Agu GO Regenkleding

Agu GO Regenkleding

NIEUW! AGU GO is een collectie regenkleding met de topkwaliteit die je gewend bent van AGU en dit nu voor een aantrekkelijke prijs. Bestel nu uw AGU GO regenkleding online in onze webshop!

Gratis verzonden door heel Nederland!

 

 

De AGU GO collectie is ontwikkeld door AGU, de uitvinders van het moderne regenpak. Zij leveren topkwaliteit uit regenland Nederland sinds 1966! De volledige AGU GO collectie is waterdicht, winddicht en ademend. Je kan je eigen combinatie samenstellen bestaande uit een jack en broek, in maat en kleur.

Het jack is verkrijgbaar in 4 kleuren (Antraciet, Rood, Blauw & Neon Geel) en bevat een opvouwbare en verstelbare capuchon. De mouwen zijn afgewerkt met elastische manchetten en het jack is volledig afgewerkt met dicht getapte naden. De zakken bevatten een rits om je kostbare items in op te slaan en dit alles is afgewerkt met een regengoot.

De broek is verkrijgbaar in het zwart en bevat volledig getapte naden. De broekspijpen zijn afgewerkt met een elastische onderzijde en heeft ook een verstelbare klittenbandsluiting.


Verkoop prijzen

Regenjack €49,95-
Regenbroek €29,95-
Volledig regenpak €79,95-


TERUG