Koga PACE B10 2023 model 750Wh 99 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en Bosch motor BES3 Performance line CX


Deel het met uw vrienden!

 

Specificaties
Kleur:Phanter black
Maat:50 cm
Wielmaat:28"
Remmen (achter):Hydraulische schijfrem Cura Schijfremmen (hydraulisch)
Modeljaar:2023
Garantie:24 maanden fabrieksgarantie
Verwacht op:15 maart
Voorraad:Beschikbaar voor pre-order

De KOGA PACE B10 combineert elegantie en integratie in een fantastische E-bike. Het traploze schakelsysteem, gecombineerd met een geďntegreerde accu en krachtige centrale motor, maakt van elke rit een geweldige belevenis.

Onderscheid u van de massa met het KOGA Light Design.

Geleverd met een sterk, superglad, gelast aluminium frame met volledig geďntegreerde batterij en centrale motor.

Fiets altijd in het juiste tempo met het onderhoudsvriendelijke, traploze Enviolo schakelsysteem, gecombineerd met een Gates CDX riemaandrijving

Met het nieuwe KOGA Light Design onderscheid je je van de massa en ben je altijd zichtbaar op elke reis. Profiteer van de krachtige Bosch Performance CX Smart System middenmotor en geniet van natuurlijke ondersteuning op elk terrein.Met een enorme batterijcapaciteit van 750 Wh is geen reis te ver. Lees al uw informatie op het Bosch Kiox 300-display en koppel uw smartphone via Bluetooth om al uw reizen te navigeren en te volgen. De MRS-rail maakt het eenvoudig om accessoires aan de onderbuis te bevestigen. Hydraulische schijfremmen zorgen voor optimaal remmen onder verschillende weersomstandigheden.

€ 5.599,-
Leaseprijs per maand klik hier


Extra garantie
Andere maten

Vandaag is het zondag en wij respecteren de zondagsrust. Op maandag kunt u weer online plannen, reserveren en bestellen.


TERUG