Over ons


Leijenhorst 2Wielers, passie voor fietsen!

Onze visie is mensen blij maken met een nieuwe fiets of positieve dienst! Wij doen dit door zoveel mogelijk producten en fietsen aan te bieden in het kwalitatief hogere segment. Want ons credo is nog altijd Kwaliteit, dat rijdt!

Naast kwaliteit leveren is ons streven om het hele gezin te kunnen bedienen met een fiets. Van jong tot oud. Daarom kan u ook voor een kwalitatief goede kinderfiets altijd bij Leijenhorst2wielers terecht.

Ons team is een mix van jong tot oud hierdoor houden wij elkaar scherp en hebben we altijd een schat aan ervaring in huis. Dienstbaarheid en deskundigheid zijn twee natuurlijke kernwaarde van ons bedrijf we doen dit met passie voor fietsen van de beste topkwaliteit! Wij zijn een erkend Bovag lid. Leijenhorst 2wielers is officieel dealer van deze merken   Wij hebben altijd een grote voorraad fietsen! Hierdoor kunnen wij snel leveren. Kijk ook eens naar deze videoimpressie van onze winkel? klik op deze link

 

Tijdlijn/geschiedenis: 

1992 Hermen van den Bosch start in Voorthuizen aan de Apeldoornsestraat 35 een Fietsenwinkel. Hermen is een zoon van Henk die later bij hem kwam werken.
2007 Dit jaar begon Erik van Leijenhorst op 22 jaar met de start van Leijenhorst2wielers in Harskamp. Eerst bromfietsen en scooters daarna ook fietsen.
2010 Eind 2009 kwamen Erik en Hermen met elkaar in gesprek 1 Januari 2010 was de overname van vd Bosch tweewielers een feit. Alle activiteiten van Harskamp verplaatsten naar Voorthuizen.
2016 Een grote winkelverbouwing en uitbreiding van de winkel/werkplaats. In het begin zat er een woongedeelte achter de winkel. Deze is bij de winkel getrokken.
2018 Overname Gert Morren tweewielers aan de Hoofdstraat 146 alle activiteiten werden verplaatst naar de Apeldoornsestraat 35. Na de overname is Gert nog part-time blijven werken bij Leijenhorst2wielers
2021 Het jaar dat we onze nieuwe opslag van 500 m2 in Barneveld in gebruik nemen aan de Koningsbergenweg 12-24  
2023 Na een grote verbouwing van een extra verdieping werden we eind 2023 uitgeroepen tot Winnaar van de 'Tweewielerwinkel van het jaar' Dit is de hoogst haalbare award van fietsenwinkels. 
2024 Om onze groei het hoofd te kunnen bieden verhuizen wij onze occasions naar de Koningsbergenweg 12-24. We willen hier graag uitbreiden met service en onderhoud voor de zakelijke leasemarkt. Hierdoor creeren we veel meer ruimte in Voorthuizen.  
   
              

WIJ WERKEN GRAAG OP AFSPRAAK OMDAT DIT ONZE DIENSTEN VERBETERT.


Wilt u een winkelafspaak maken klik dan hier

Wie zijn wij?

Henk van den Bosch

Verkoop, Bezorger

Erik van Leijenhorst

Verkoop & Inkoop

Remco van Westerneng

Chef werkplaats

Corne van Leijenhorst

Fietstechnicus, Bezorger

Bram Bakker

Leerling Fietstechnicus

Jari Vos

Flexwerker

Jeroen van Hamburg

Flexwerker

Franny van de Hee

Winkelmedewerkster

Rick Rebel

Flexwerker

Virtuele tour